Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Νέα δήλωση Δαβάκη για την αναβάθμιση των F-16



Μετά τη σημερινή ανάρτηση δελτίου τύπου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, ο βουλευτής Λακωνίας και π. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Θανάσης Δαβάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



Πριν λίγες μέρες, ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, ότι το κόστος του προγράμματος αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας δε θα ξεπεράσει τα 2,4 δισ. δολάρια και ότι θα δώσει δουλειές σε αμερικανικά εργατικά χέρια.
Μερικές ώρες αργότερα, ο κ. υπουργός Εθνικής Άμυνας μας ενημέρωσε με βιαστική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι το κόστος δε θα ξεπεράσει τα 1,1 δισ. ευρώ.



Όμως, σε σημερινή επίσημη ανακοίνωσή του, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας αναφέρει επί λέξει τα ακόλουθα (η έμφαση προστέθηκε):
«Στην παρούσα φάση και με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, εξετάζεται η αναβάθμιση μέρους των αεροσκαφών η οποία θα γίνει στην ΕΑΒ, με κόστος που δεν θα υπερβαίνει τα 1,1 δις δολάρια [σ.σ. περίπου 930 εκατομμύρια ευρώ] και το οποίο θα προσδιοριστεί τελικά μετά από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν μεταξύ των φορέων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Αρχών των ΗΠΑ.»
Όπως είναι εμφανές, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, γεγονός που δεν αρμόζει στην υψηλή σπουδαιότητα της εν λόγω αναβάθμισης για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας.
Περιμένουμε από τον κ. υπουργό Εθνικής Άμυνας να ενημερώσει άμεσα και μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας την, αρμόδια, Επιτροπή Εξοπλιστικών της Βουλής.


Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Νέα δήλωση Δαβάκη για την αναβάθμιση των F-16
Νέα δήλωση Δαβάκη για την αναβάθμιση των F-16
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMZVHgGs7cqcg_InI-QF0MrLUwS3BYVbJFslLDs7qeFjojLVePPG_wpdmZl1MufhZFdN2yHFzd1nOkoYOGUg_5EVckDmtIeN3vsMFLSoumkb0iiTBBJxHzdCVHV4nk5LTpXVPNmTKlIaw/s640/ImageHandler.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMZVHgGs7cqcg_InI-QF0MrLUwS3BYVbJFslLDs7qeFjojLVePPG_wpdmZl1MufhZFdN2yHFzd1nOkoYOGUg_5EVckDmtIeN3vsMFLSoumkb0iiTBBJxHzdCVHV4nk5LTpXVPNmTKlIaw/s72-c/ImageHandler.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/10/f-16_19.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/10/f-16_19.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy