Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Στις άμεσες προτεραιότητες του νέου Προέδρου του ΜΤΣ το θέμα της PICAR A.E.E.


Συνήλθε σήμερα την 8 Αυγ 2017 το ΔΣ του ΜΤΣ στα γραφεία του με αντικείμενο μεταξύ των άλλων θεμάτων την ενημέρωση των νέων μελών του και την λήψη απόφασης σχετικά με τον χειρισμό της δικαστικής διένεξης μεταξύ του ΜΤΣ και της PICAR A.E.E μετά την έκδοση της υπ΄αριθμ. 2376/2017 απόφασης του εφετείου Αθηνών και την εν συνεχεία υποβολή αιτήσεων αναστολής και αναίρεσης κατά της ως άνω απόφασης που εκκρεμούν στον Άρειο Πάγο.Μετά την απόφαση του ΔΣ για την με κάθε τρόπο ενίσχυση της υπερασπιστικής θέσης του ΜΤΣ ακολούθησε μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος του κ.ΥΕΘΑ άτυπη συνάντηση των μελών του ΔΣ/ΜΤΣ με όλους τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες στο γραφείο του κ. ΥΕΘΑ και καθορίσθηκε εκ νέου σύγκλιση του ΔΣ/ΜΤΣ την Πέμπτη  10 Aυγ 2017 και ώρα 13:00 στο ΥΠΕΘΑ παρουσία του κ. ΥΕΘΑ για τον καθορισμό και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για τη διασφάλιση και προάσπιση των εννόμων συμφερόντων των μετοχομερισματούχων.Ο Γενικός Διευθυντής
Μετοχικού Ταμείου Στρατού
Αθανάσιος Δημητριάδης
Ταξίαρχος(Ο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.