Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Ο Αντγος ε.α Δημήτριος Αλεβίζος


Η αποστρατεία του τον περασμένο Φεβρουάριο αποτέλεσε έκπληξη. Από τη διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων στο σπίτι του. Πολλοί στοιχημάτιζαν υπέρ του και δεν ήταν λίγες οι φωνές που θεωρούσαν, ότι ο Αντιστράτηγος Αλεβίζος είχε μέλλον στο στράτευμα...


Καλός φίλος και αναγνώστης του kranosgr τον συναντήσαμε στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα όπου παραθερίζει με την οικογένειά του. Όπως πάντα ευγενικός, σοβαρός, ''άλλης ποιότητος'' άνθρωπος όπως συμφωνούν πολλοί, με ξεκάθαρες και κατασταλαγμένες απόψεις που δεν διστάζει να τις εκφράσει.


Παρέα με το νέο υπεύθυνο τύπου της ΕΑΑΣ Λάρισας, συμμαθητή του Ταξίαρχο ε.α Χρίστο Μαλισόβα, ανέλυαν την κατάσταση που επικρατεί στο στράτευμα και όχι μόνο. Βέβαια δεν έλειψαν και οι εκδρομές στις γύρω περιοχές με φίλους απόστρατους Αξιωματικούς που ήρθαν για να τον συναντήσουν.
Η.ΠΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.