Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Το ''τεστ κοπώσεως'' της ΕΑΑΣ Λάρισας


Σε ''τεστ κοπώσεως'' υπεβλήθησαν σήμερα το πρωί όλοι όσοι παρευρέθησαν  στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ Λάρισας. 


Ο λόγος; Το ασανσέρ του κτιρίου, το οποίο για μια ακόμη φορά δε λειτούργησε λόγω προβλημάτων στην πολυκατοικία.  Με το θερμόμετρο στη Λάρισα να έχει χτυπήσει κόκκινο φθάνοντας τους 38 βαθμούς κελσίου και με το γραφείο της  ΕΑΑΣ να βρίσκεται στον 5ο όροφο κεντρικής πολυκατοικίας, ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν όλοι τις καρδιακές αντοχές τους στο ανέβασμα της σκάλας. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δκτης 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος έβγαλε άνετα το ''τεστ κοπώσεως'' και σε καλό χρόνο, αφήνοντας πίσω του να τον ακολουθεί ασθμαίνοντας το συμμαθητή του Ταξίαρχο ε.α Χρίστο Μαλισόβα.


Ας ελπίσουμε να γίνει πράξη η πρόταση που έκανε ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α Σπύρος Τσιρώνης, να φτιαχτεί το ασανσέρ με τη συνδρομή της 1ης Στρατιάς!
Ηλίας Προύφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.