Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Εκδρομή της ΕΑΑΣ Λάρισας σε Γράμμο - Βίτσι


1. Την Κυριακή 27 Αυγ 2017 θα τελεστεί σε ΓΡΑΜΜΟ και ΒΙΤΣΙ το μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων υπέρ Πατρίδος στις επιχειρήσεις του 1949. Η επίσημος τελετή έχει προγραμματιστεί από την ΕΑΑΣ να πραγματοποιηθεί στο ΒΙΤΣΙ, όπου θα παραστεί και το Παράρτημα Λάρισας.
2. Για το σκοπό αυτό προγραμματίζεται 2ήμερη προσκυνηματική  εκδρομή την 26 και 27 Αυγ 2017, με διανυκτέρευση στην Καστοριά στο ξενοδοχείο Byzantium. Τιμή 44 ευρώ το 2κλινο και 32 ευρώ το μονόκλινο με πρωινό.
3. Πρόγραμμα γενικό:


 α. Σάββατο 26 Αυγούστου: Αναχώρηση από Λάρισα-Κρυσταλλοπηγή- Καστοριά. Στην Κρυσταλοπηγή και στη θέση Τρίστρατο θα παραβρεθούμε στο μνημόσυνο των πεσόντων Κ/Δ στις επιχειρήσεις 1946-49, όπου και θα έχει γεύμα σε ταβέρνα που θα μεριμνήσει η Πανελλήνια Λέσχη Κ/Δ.
   β.Κυριακή 27 Αυγούστου: Καστοριά-ΒΙΤΣΙ-Φλώρινα(γεύμα)-Λάρισα.
4. Για το λεωφορείο, διατέθηκε πίστωση από την ΕΑΑΣ.


5. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 20 Αυγ 2017 καθημερινά στα τηλέφωνα:


   α. Πρόεδρος, Αντγος ε.α. Βλάχος Κων/νος, τηλ. 6936935130 και * 728680.
   β. Αντιπρόεδρος, Υπτγος ε.α. Σβερώνης Χρήστος, τηλ. 6936911228 και *712280.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.