Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Οι μπουλντόζες-εργαλεία του στρατού στη Θράκη και η περίπτωση Ψινάκη!


Οι φωτογραφίες είναι από περιοχή της Θράκης, όπου τα μηχανήματα του Δ’  Σώματος Στρατού κάνουν πραγματικά θαύματα και ουσιαστική δουλειά από πολλές απόψεις. Ανοίγουν δρόμους εκεί που κανένας ιδιώτης δεν μπορεί και δεν θέλει να φθάσει,γιατί δεν έχει κέρδος. Και όπως είναι κατανοητό δεν ανοίγουν δρόμους μόνο για να περνούν οχήματα…Είναι δρόμοι που μας ανοίγουν πολλές άλλες κατευθυύνσεις στην περιοχή που έχει πολίτες με πολλά και μεγάλα προβλήματα, τα οποία πολλοί προσπαθούν να εκμεταλλευθούν… Γι΄ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ΄Σώμα Στρατού που κάνει δουλειά στην περιοχή…Οι μπουλντόζες είναι πολλές φορές πολύ πιο αποτελεσματικές ακόμη και από τα άρματα μάχης.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, ο οποίος ευχαριστεί τον στρατό για τη βοήθειά του στη διάνοιξη δρόμου στον Βαρνάβα. Απ΄ όσο μπορούμε να διακρίνουμε ο δρόμος δεν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που να δικαιολογεί την επέμβαση του στρατού. Νομίζουμε ότι ο δήμος Μαραθώνα έχει την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει μόνος ένα τέτοιο έργο.
Παρόλα αυτά θα πείτε ότι αν ο στρατός μπορεί να βοηθήσει ,γιατί να μην το κάνει…Σωστό, αλλά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι και ο στρατός δεν έχει ανεξάντλητες δυνατότητες. Προτεραιότητα θα πρέπει να έχουν περιοχές σαν αυτές στην Ξάνθη…Και υπάρχουν πολλές ακόμη πριν φθάσουμε στο δρόμο του Βαρνάβα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.