Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Μετρημένοι στα δάχτυλα οι ΕΠΟΠ και οι ΕΜΘ


Η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού στις ΕΔ δεν είναι κάτι το περίεργο αλλά η πραγματικότητα.


Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ότι μέρα με την μέρα το μόνιμο προσωπικό μειώνεται είτε λόγω παραιτήσεων κυρίως από τους ΕΠΟΠ είτε λόγω συνταξιοδότησης αλλα και παραίτησης από τους ΕΜΘ.

Ποιο όμως από τα τρία σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων έχει υποστεί την μεγαλύτερη μείωση;Έρευνα θέλει το Πολεμικό Ναυτικό να έχει τους λιγότερους κυρίως ΕΠΟΠ, μετρημένοι στα δάχτυλα από τον αρχικό αριθμό πρόσληψης.

Ακολουθεί ο Στρατός Ξηράς επίσης με μια σημαντική μείωση τόσο σε ΕΠΟΠ αλλά και σε ΕΜΘ.

Τέλος έρχεται η Πολεμική Αεροπορία.


Τι κάνει το προσωπικό να οδηγείται σε παραίτηση; Η <μόνιμη> απορία


Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τόσο οι ΕΠΟΠ όσο και οι ΕΜΘ έχουν αρχίσει να εκτελούν καθήκοντα και υπηρεσίες μη συμβατές για την ηλικία τους, άλλες φορές και με υπέρβαση κανονισμού, με αποτέλεσμα να έχουν και προβλήματα υγείας. Βέβαια συνεχίζουν να δίνουν παραπάνω από το 100% του εαυτού τους.

Οι <ενέσεις> των ΟΒΑ σίγουρα δεν πιάνουν τόπο γιατί το μέλλον είναι αβέβαιο και οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει και η ερώτηση συνεχίζει να είναι πότε θα γίνουν οι προσλήψεις για ΕΠΟΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.