Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Οι «κορώνες» του Παγκάλου


Σε σχέση με τα όσα απαξιωτικά ελέχθησαν από τον κ. Πάγκαλο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στις Ε.Δ. ως προς την επιχειρησιακή τους αποτελεσματικότητα αλλά προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ακούστηκαν «κορώνες» από έναν έμπειρο πολιτικό. Να υπενθυμίσουμε στον πρώην υπουργό ότι η κυβέρνησή του, ήταν εκείνη που έθεσε τα θεμέλια της κομματικοποίησης, της αναξιοκρατίας, της προμήθειας των μη απαιτούμενων εξοπλισμών που συνοδεύτηκαν με τις μίζες στις ΕΔ. Τώρα, ότι υπάρχουν «κρούσματα» θεατρινισμού και ανευθυνότητας από την σημερινή ηγεσία του ΥΕΘΑ, είναι μία ιστορία που έχει σχολιασθεί πολλάκις.


*Ο Γιώργος Τσιτσιλιάνος είναι πολιτικός Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.