Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Στο Ε.Φ Αγαθονησίου ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς


Τήρησε την υπόσχεσή του που έδωσε στον καλό φίλο και συνάδελφο Δημοσιογράφο της Σάμου Γιάννη Νέγρη και στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού του νησιού Ράδιο Σάμος, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, προκειμένου να επισκεφθεί τους ακρίτες μας στο εθνικό φυλάκιο Αγαθονησίου. Έτσι χθες Κυριακή ημέρα της Μεταμορφώσεως και με αφορμή τους εορτασμούς της Ναυμαχίας της Μυκάλης στη Σάμο, ο Νότης Μαρίας τροποποίησε το πρόγραμμά του και επισκέφθηκε το φυλάκιο.

Δείτε φωτό που μας έστειλε στο kranosgr, ο συνάδελφος Γιάννης Νέγρης από το προσωπικό του ιστολόγιο aegaio.blogspot.gr
Η.ΠΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.