Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Εορτασμός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο ΚΑΑΥ Καλών Νερών
Με λαμπρότητα και τη δέουσα κατάνυξη εορτάστηκε  η Θεία  Μεταμόρφωση του Σωτήρος, προχθές Κυριακή 6 Αυγούστου 2017, στον πανηγυρίζοντα  ομώνυμο Ιερό Ναό του ΚΑΑΥ Καλών Νερών Μαγνησίας.
Με πάνδημη τη συμμετοχή παραθεριστών του θερέτρου και κατοίκων της περιοχής τελέστηκε μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Αλεξιπτωτιστή Στρατιωτικού Ιερέα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Π. Δημητρίου Παπαστέργιου, ο οποίος προεξήρχε και της λιτανείας που ακολούθησε. 
Προσευχόμενοι παρακολούθησαν την θρησκευτική τελετή ο Ταξιάρχος Διοικητής της 9ης Ταξιαρχίας Νίκος Κατσίκας, ο οποίος έχει και την ευθύνη του ΚΑΑΥ καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλος.
H.ΠΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.