Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

''Γατόνι'' ο Γατής!Μόνο κατάκαρδα δεν πήρε τη μη εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας ο απόστρατος Αντισυνταγματάρχης, Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Λάρισας και Γραμματέας Άμυνας στη Θεσσαλία Σταύρος Γατής, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πολιτικό “γατόνι”. Το αντίθετο μάλιστα. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί αυτό που αναφέρει με χαρά και ικανοποίηση είναι πως θα βρίσκεται στο πλευρό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.
Αυτό ήθελε να δείξει όπως δήλωσε και στο kranosgr και με τη χθεσινή του παρουσία στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Θεσσαλικού παραρτήματος.''Ήταν χρέος μου να παρευρεθώ ως συνυποψήφιος του Στρατηγού Βλάχου και να τον συγχαρώ εκτός από τηλεφωνικά και από κοντά για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου. Με τους άξιους συνεργάτες του πιστεύω ότι θα προσφέρουν πολλά για το καλό όλων των αποστράτων. Σε ότι με αφορά προσωπικά θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους'' τόνισε με νόημα μη παραλείποντας να συγχαρεί και τον απερχόμενο Πρόεδρο Αντγο ε.α Σπύρο Τσιρώνη για την επιτυχημένη θητεία του.

Η.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.