Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Εορτασμός Αγίας Παρασκευής στο ΚΑΑΥ Μαλακίου
Μέσα σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε διήμερος θρησκευτικός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο ΚΑΑΥ Μαλακίου.
Στον ομώνυμο ιερό ναό τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, λιτάνευση της ιεράς εικόνας και θεία λειτουργία την κυριώνυμο ημέρα της εορτής.
Στις λατρευτικές εκδηλώσεις χοροστάτησε ο Στρατιωτικός Ιερέας της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών  καθώς και ιερείς της Ι.Μ. Δημητριάδος.
Το παρών έδωσαν οι  Διοικητέ της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και της 1ης ΤΑΞΑΣ, παραθεριστές του ΚΑΑΥ και κάτοικοι της περιοχής.
Η.Π
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.