Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Ο Συνταγματάρχης Αντιδήμαρχος Δίου - Ολύμπου Πούλιος Ιωάννης


Αν σε κάποιο απόστρατο ταιριάζει ο τίτλος του πιο φανατικού αναγνώστη του kranosgr, αυτός ανήκει στον Συνταγματάρχη ε.α Πούλιο Ιωάννη. Αντιδήμαρχος του διευρυμένου δήμου Δίου - Ολύμπου Πιερίας ο καλός φίλος Γιάννης κατάφερε να ξεχωρίσει εκτός από το στράτευμα και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Αγαπητός στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι τον εκλέγουν με ικανό αριθμό ψήφων που τον οδηγεί ως επιλογή στην Αντιδημαρχία.


Τον συναντήσαμε με μια παρέα απόστρατων αξιωματικών καλών φίλων και αναγνωστών του kranosgr όπως ο Σχης ε.α Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους (ο οποίος και εκτυπώνει τις φωτό του kranosgr σε φωτογραφικό χαρτί), τον τ. Διευθυντή Γεν. Γραμματείας της 1ης Στρατιάς Σχη ε.α Βόσιο Βασίλειο ο οποίος αρχίζει να ξεπερνά σε ανάγνωση του kranosgr τον Σταύρο Γατή και τον εξ Αθηνών ορμώμενο στην Πιερία Σχη ε.α Βασίλειο Βασιλτζίκη. 


Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθούμε και πάλι με τον φίλο Αντιδήμαρχο Γιάννη αυτή τη φορά στα στέκια του κουμπάρου Διοικητή του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα Λοχαγού Γρηγόρη Λέφα.
Η.Π 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.