Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Ο Ταξίαρχος Καπραβέλος, ο Δεσπότης Πιερίας και ο νηστίσιμος μπουφές''Είναι η δεύτερη φορά που συναντώ σε στρατιωτική δεξίωση να υπάρχει την περίοδο της σαρακοστής ή μεγάλων νηστειών μόνο νηστίσιμος μπουφές'' συμπλήρωσε σε επισήμανση του kranosgr για τα νηστίσιμα εδέσματα ο Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Γεώργιος, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τον εορτασμό του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς.Περίοδος νηστείας του Δεκαπενταύγουστου και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Με εντολή του Ταξίαρχου Καπραβέλου προς τη διοίκηση του ΚΑΑΥ, τα παραδοσιακά στρατιωτικά κεφτεδάκια που κοσμούν τις πιατέλες όλων των χακί δεξιώσεων αντικαταστάθηκαν από καλαμάρια, χταπόδι, μύδια και νηστίσιμες σαλάτες κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Δεσπότη Κατερίνης, αλλά και όλους όσους βρέθηκαν στη δεξίωση, οι οποίοι και τα τίμησαν με το παραπάνω. 
Δεν θα αναρτήσουμε φωτογραφίες με παρευρισκόμενους και τα άδεια τους πιάτα για να μην αποκαλύψουμε ποιοι δεν τηρούν τη δίαιτα όπως διατείνονται ότι κάνουν, αλλά θα μεταφέρουμε εικόνες μιας και είναι ώρα φαγητού από τον πραγματικά υπέροχο νηστίσιμο μπουφέ.
Η.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.