Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Παρουσίαση στο ΓΕΣ της Μεραρχίας Υποστήριξης


Την τρέχουσα εβδομάδα, η Μεραρχία Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ), παρουσιάζει στο ΓΕΣ το έργο που επιτελεί το προσωπικό της, σε συνδυασμό με την αποστολή, το όραμα και την ιστορία της.

Παρακολουθούμε τις πάσης φύσης δραστηριότητές τους, τις πρωτοβουλίες και τις συνέργειες για τις οποίες αισθάνονται υπερήφανοι, αλλά και ενημερωθήκαμε για την περιοχή που εδρεύουν και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.Το έμβλημα της Μεραρχίας συνθέτουν:

- η σπαρτιατική  ΑΣΠΙΔΑ πάνω στην οποία προσπίπτουν 2 κεραυνοί και

- μέρος της φράσης   «ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΝ EΝΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΟΥΔΑΜΩΝ ΕΙΣΙ ΚΑΚΙΟΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ, ΑΛΕΕΣ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ», από  την  ΙΣΤΟΡΙΑ του ΗΡΟΔΟΤΟΥ [βιβλίο «Ζ», (ΠΟΛΥΜΝΕΙΑ)], που αποδιδόμενη στην νεοελληνική σημαίνει ότι: «Οι Σπαρτιάτες όταν μάχονται ένας προς έναν, δεν είναι κατώτεροι από κανέναν, όταν όμως είναι ενωμένοι, τότε είναι ΑΝΩΤΕΡΟΙ από όλους».Το έμβλημα συμβολίζει, το αρραγές τείχος που σχηματίζεται από την ενότητα και την ομοψυχία, το οποίο αποκρούει οποιαδήποτε επίθεση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.