Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Επίσκεψη Διατελεσάντων Διοικητών Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στις Εγκαταστάσες του ΚέντρουΣτο πλαίσιο της δράσης του Γενικού Επιτελείου Στρατού, σύμφωνα με την οποία, οι διατελέσαντες Διοικητές Σχολών και Κέντρων Εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς, επισκέπτονται τις Σχολές και τα Κέντρα που έχουν διοικήσει, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, οι διατελέσαντες Διοικητές του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ), επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου στη Λαμία, όπου ενημερώθηκαν για το έργο, τους στόχους και τις προοπτικές του, καθώς και τις εξελίξεις που επήλθαν στο Σώμα του Υλικού Πολέμου, μετά την αποχώρησή τους από το Στράτευμα.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τη Διοίκηση του Κέντρου, μία δράση που το Γενικό Επιτελείο Στρατού τη θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική, καθόσον δίδεται η ευκαιρία να μεταλαμπαδευτεί η γνώση και η εμπειρία των  πρώην Διοικητών, στους νεότερους Αξιωματικούς.

Τους διατελέσαντες Διοικητές του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου, υποδέχθηκε ο  Διοικητής του Κέντρου, Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.