Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Ο πανταχού παρών Συνταγματάρχης και ο Στρατηγός Ζερβάκης


Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που γράψαμε στο kranosgr (ΕΔΩ) για τον καλό φίλο του ιστολογίου μας, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και Δημοτικό Σύμβουλο Λάρισας Συνταγματάρχη ε.α Δημήτρη Γεωργάκη. 


Πανταχού παρών ο Συνταγματάρχης Γεωργάκης σε όλες τις ''χακί'' δραστηριότητες. Χθες τον συναντήσαμε στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ Λάρισας όπου ο φακός του kranosgr τον ''συνέλαβε'' σε ''τετ-α-τετ''  με τον Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Η.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.