Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Τελετή παράδοσης - παραλαβής του παραρτήματος ΕΑΑΣ ΦθιώτιδοςΠραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017  στα γραφεία του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στην Πλατεία Λαού παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστρατήγου ε.α. κ. Βασιλείου Ροζή η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος.


            Παρέστησαν εν αποστρατεία Αξιωματικοί του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας , ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λαμίας Διοικητής του Κ.Ε.Υ.Π. Ταξίαρχος κ Βασίλειος Μπέλλος, συνοδευόμενος από επιτελή του και τον Διοικητή της 695 ΑΒΠ Συνταγματάρχη κ Δημήτριο Νικολάου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων Αστυνομικός Διευθυντής ε.α. κ Δημοσθένης Καλαμπαλίκης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων και νυν Πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέας Κολοκυθάς εκπροσωπώντας και τους Ανεξάρτητους Έλληνες καθώς και πολίτες, φίλοι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.
            Στην ομιλία του ο απερχόμενος Πρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Μπούρας έκανε τον απολογισμό της τριετίας, όπου ήταν ιδιαίτερα καυστικός κυρίως στην ολιγωρία των τοπικών αρχόντων όσον αφορά το θέμα της απομάκρυνσης της ΜΕΡ.ΥΠ. από τη Λαμία, αλλά και τη φημολογούμενη αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Κ.Ε.Υ.Π..


            Ο νέος πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ταξίαρχος ε.α. κ. Νικόλαος Τσιλαλής,  τόνισε την ανάγκη συνοχής των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α., καθώς και την ανάγκη εγρήγορσης και αγωνιστικότητος για την με κάθε νόμιμο τρόπο εξασφάλιση των συμφερόντων των, καθώς και την παρότρυνση στους παρισταμένους να αγωνιστούν για την εγγραφή στην Ε.Α.Α.Σ. των αποστράτων συναδέλφων που δεν είναι μέλη.
            Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., συνεχάρη τον απερχόμενο Πρόεδρο για το πλούσιο έργο που πραγματοποίησε, ενώ ευχήθηκε στο νέο Τοπικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Μετά το πέρας της τελετής ενημέρωσε τα μέλη για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους αποστράτους.            Πλακέτες απενεμήθησαν στον απερχόμενο Πρόεδρο του Τ.Σ. από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. και τον Διοικητή του Κ.Ε.Υ.Π.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.