Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Θωμάς Λούκας, ο Στρατιωτικός Παθολόγος, «γιατρός των φτωχών», επιστρατεύθηκε στον Άγιο Ευστράτιο (φωτο)Για ακόμα μία φορά ο Άγιος Ευστράτιος αντιμετωπίζει προβλήματα στον τομέα της υγείας. Οι κάτοικοι του νησιού έχουν θέμα με την συνταγογράφηση των φαρμάκων τους και την λύση ανέλαβε να δώσει πάλι ο Στρατός Ξηράς.
Και αυτήν την φορά επιστρατεύθηκε ο Στρατιωτικός Παθολόγος Λούκας Θωμάς, τον οποίο έχουμε γνωρίσει εδώ και χρόνια ως ιατρό των απόρων.

Μετά από κλήση της ιεραρχίας για την συνδρομή ιατρού, ο κος Λούκας χωρίς δεύτερη σκέψη μετέβει για άλλη μια φορά άμεσα με το πλοίο της γραμμής στο ακριτικό νησί. Η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή καθώς έστω και με αυτόν τον τρόπο λύνεται περιστασιακά το πρόβλημα, μέχρι να διορισθεί από το υπουργείο Υγείας αγροτικός ιατρός.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο κος Λούκας είχε τιμηθεί από τον  νυν Διοικητή της ΑΣΔΕΝ πριν από λίγους μήνες για την συνολική προσφορά του στον τοπικό πληθυσμό και κυρίως για τις δράσεις που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια συμπαριστάμενος σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι άποροι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.