Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Παραλήρημα Πάγκαλου για το αξιόμαχο των ΕΔ και απάντηση από τον Καμμένο!Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ποτέ δεν συμπάθησε τις ΕΔ. Σήμερα απλά το επιβεβαίωσε με ψεύδη! Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm είπε το απίστευτο:
«Ο στρατός του  Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί…Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό…Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» κατέληξε ο Θόδωρος Πάγκαλος!Γιατί όλα αυτά; Επειδή η …γειτονιά του καίγεται και όπως λέει “τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση…ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού», είπε ο κ. Πάγκαλος.
Η απάντηση Καμμένου μέσω twitter ήταν άμεση:
«Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις Ενοπλες Δυνάμεις» .
Να ενημερώσουμε τον άσχετο με δική του επιλογή Θεόδωρο Πάγκαλο ότι οι ΕΔ και ειδικά η ΠΑ βρίσκεται σημερα στο πόσι ,όχι μόνο για την…γειτονιά του. Έχουν απογειωθεί 13 φορές μαχητικά για αναχαιτίσεις στο Αιγαίο και τα πυροσβεστικά αεροσκάφη βρίσκονται διαρκώς στον αέρα.Το αξιόμαχο των ΕΔ ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει και ειδικά ο κ.Πάγκαλος…
Το ηχητικό παραλήρημα Πάγκαλου
Print Friendly, PDF & EmailΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.