Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

«ΜΑΓΕΙΑ» από το Δ΄ Σώμα ΣτρατούΤο Δ΄ Σώμα Στρατού, υπό την αιγίδα του ΓΕΣ, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και των δράσεών που αναλαμβάνει καθημερινά προς τις τοπικές κοινωνίες, μάγεψε εχθές βράδυ τους Ξανθιώτες και τους επισκέπτες της πόλης πραγματοποιώντας εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, κατά την έναρξη του Μουσικού Οδοιπορικού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε όλη τη Θράκη από 03 έως 21 Αυγούστου 2017.
Οι Μπάντες του Δ΄ΣΣ, από Ξάνθη έως και Διδυμότειχο, οι οποίες ένωσαν για 1η φορά στην ιστορία τις δυνάμεις τους, μας ταξίδεψαν κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι με ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα από διαχρονικά και νέα τραγούδια, γνωστά σε όλο το κοινό. Χαρακτηριστικό της όλης εκδήλωσης ήταν η πρωτοφανής προσέλευση των κατοίκων της πόλης στο χώρο της εκδήλωσης οι οποίοι μάλιστα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους ρυθμούς της μουσικής και διασκέδασαν με κάθε τρόπο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την όλη οργάνωση και εκτέλεση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.