Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Μία φωτογραφία και μία λεζάντα με νόημα από τον αντιστράτηγο Στεφανή
Του Λεωνίδα Μπλαβέρη

Μία φωτογραφία με εξαιρετική σημασία και νόημα ανήρτησε πριν από λίγη ώρα στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο προερχόμενος από το Όπλο του Ιππικού-Τεθωρακισμένων Αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, με αφορμή τη σημερινή «ημέρα» της XXV (25η) Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (XXV ΤΘΤ), που είναι αφιερωμένη στο προσωπικό, στο έργο και στην αποστολή της.Μάλιστα δε ο Αρχηγός έγραψε τα εξής, που μεταφέρουμε επί λέξει: «Σήμερα "ημέρα" της ΧΧV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στο ΓΕΣ και δυο στελέχη της, μου έκαναν την τιμή να φωτογραφηθούν μαζί μου. Χαιρετώ με αγάπη και σεβασμό στο έργο και την προσφορά τους, την Αρχιλοχία κ. Νταβουλτζοπούλου Δέσποινα και τον Επιλοχία κ. Δημητρόγλου Βασίλειο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.