Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Οι συμμαθητές Ταξίαρχοι της τάξεως '88
Συνάντηση Ταξιάρχων συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς. 
Στο πλαίσιο εορτασμού του Ι.Ν. της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος που βρίσκεται εντός του στρατιωτικού θερέτρου, συναντήθηκαν χθες 3 Ταξίαρχοι συμμαθητές της τάξεως '88 ΣΣΕ. Πρόκειται για το διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'' Ταξίαρχο Πάρι Καπραβέλο, ο οποίος έχει και την ευθύνη του ΚΑΑΥ, το διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου Ταξίαρχο Γιάννη Βασιλάκη και τον υποδιοικητή της 1ης Μεραρχίας στη Βέροια, Ταξίαρχο Κορδούλη Παναγιώτη.Οι τρεις συμμαθητές, υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΞ, συμμετείχαν στο μεθεόρτιο αρχιερατικό πανηγυρικό εσπερινό και στην καθιερωμένη λιτανεία της ιερής εικόνας στους χώρους του θερέτρου, όπου και τους συνέλαβε ο φακός του kranosgr.Στη δεξίωση του ακολούθησε, ως οικοδεσπότης ο Ταξίαρχος Καπραβέλος αφιέρωσε αρκετό χρόνο με τους συμμαθητές του με τους οποίους είχε πολλά να πει και φυσικά ανανέωσαν το ραντεβού για το ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, όπου την ευθύνη έχει ο Ταξίαρχος Γιάννης Βασιλάκης αλλά και στην καταπληκτική ΛΑΦ Λιτοχώρου.
Η.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.