Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε εκδήλωση της 88 ΣΔΙ -Τραγούδια με τ’ αστέρια- (φωτο-βίντεο)


Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την χθεσινή εκδήλωση της 88 ΣΔΙ «Τραγούδια με τ’ αστέρια»


Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Τα «αστέρια» της μουσικής, του τραγουδιού και του χορού τραγούδησαν και χόρεψαν για τα αστέρια τα ουρανού σε μια μαγική βραδιά συνεργασίας χθες βράδυ στο λιμάνι της Μύρινας.


Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Η στρατιωτική μουσική της 88ΣΔΙ απογείωσε μουσικά την εκδήλωση.Οι αγγελικές φωνές της Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου Λήμνου καθώς και της Γεωργίας Στεφανιδάκη, Αφροδίτης Βασιλειάδη, Μαθιού Μουτάφη και Χρυσής Παπαδοπούλου, μας ταξίδεψαν κάτω απ τα αστέρια.


Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Η χορευτική πλαισίωση της εκδήλωσης από τους χορευτές του ΓΑΣ Μύρινας σε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση ήρθε και συμπλήρωσε την μαγική συνταγή για την επιτυχία!
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Ο κόσμος αγκάλιασε την όμορφη προσπάθεια συνεργασίας με την παρουσία του, αλλά και το πολύ ζεστό χειροκρότημά του!
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Οι καλές συνεργασίες που προάγουν τον πολιτισμό μας και είναι τόσο αναγκαίες στις μέρες μας και στον μικρό μας τόπο, μόνο όμορφα αποτελέσματα μπορούν να φέρουν!


Δελτίο τύπου 88 ΣΔΙ
Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και κοινωνικής προσφοράς του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 01 Αυγούστου 2017, στο χώρο του Δημαρχείου Λήμνου, εκδήλωση «Τραγούδια με τ’ αστέρια» με τη συμμετοχή της ΣΜΣ/88 ΣΔΙ, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λήμνου.
            Την εκδήλωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία με την παρουσία πλήθους κόσμου, πλαισίωναν  η Δημοτική χορωδία , ο Γ.Α.Σ Μύρινας και ντόπιοι καλλιτέχνες.                                                   
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Φωτογραφία του Xristos Alateras.

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.