Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Τα “κινητά των 800 ευρώ” και οι στολές σαφάρι! Πιέσεις σε στελέχη του ΠΝ για “ραφτικά”


Με αφορμή την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του Ανθυπασπιστή στην Χίο, πολλά ήταν τα μηνύματα που έφθασαν στο Militaire.gr ,με τα οποία στελέχη των ΕΔ ,κάνουν λόγο για την πίεση που ασκείται στο προσωπικό για ζητήματα ασήμαντα.Το να υποχεώνονται στελέχη του ΠΝ για παράδειγμα να πληρώνουν από τη τσέπη τους στολές που δεν πρόκειται να φορέσουν ποτέ -λόγω της θέσης που έχουν- είναι μια πίεση που φαίνεται πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν…Δεν μπορεί λοιπόν ύπαρχος σε πολεμικό πλοίο να απαιτεί από τους υφισταμένους του να “ράψουν στολή σαφάρι”, δηλώνοντας ότι “του είναι αδιάφορο που θα βρουν τα λεφτά”, αφού όπως τους είπε “δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους με κινητό  800 ευρώ,να μην μπορούν να διαθέσουν 100 ευρώ για στολή”!Αν και συναναστρεφόμαστε όλη τη μέρα ,κάθε μέρα στρατιωτικούς ομολογούμε ότι δεν έχουμε συναντήσει κάποιον με “κινητό 800 ευρώ”. Συναντάμε διαρκώς στελέχη που δυσκολεύονται πάρα πολύ να ράψουν στολή. Γιατί τα 100 ευρώ που κάποιοι φαίνεται ότι θεωρούν…αστείο ποσό, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά για μια μέση στρατιωτική οικογένεια. Καλό θα είναι όλοι μας να σκεφτόμαστε με τη λογική αυτής της μέσης στρατιωτικής οικογένειας που περνά πάρα πολύ δύσκολα για να εξοικονομήσει χρήματα και για στολή σαφάρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.