Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Αλλαγή διοίκησης στην 388 ΠΑΠ ΣαπώνΤελετή παράδοσης και παραλαβής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη 388 ΠΑΠ στις Σάπες .
Με τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριου και των ιερέων π. Τριαντάφυλλου κα π. Αρχοντή και παρουσία του ταξιάρχου Αναστασίου Αλεξιάδη, ο απερχόμενος διοικητής αντισυνταγματάρχης κ. Κωνσταντίνος Μπαμπαλιούτας παρέδωσε στο νέο διοικητή, ταγματάρχη Φώτιο Καρανάσιο.Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα αφού  η λύπη συνδυάζονταν με τη χαρά.
Λύπη για την αποχώρηση ενός άξιου διοικητή που έδωσε νέα πνοή στη μονάδα, συνδέθηκε με τον τόπο, ζούσε στις Σάπες και συμμετείχε ενεργά στην καθημερινή και κοινωνική ζωή.
Χαρά γιατί ο Κώστας Μπαμπαλιούτας, ένας ικανός αξιωματικός, φεύγει για να τοποθετηθεί σε μια νευραλγική θέση του κέντρου και παράλληλα επειδή τον διαδέχεται ένας επίσης ικανός και καταρτισμένος αξιωματικός με πολύ μεράκι, γνώσεις και διάθεση για δουλειά.
Πολύ συγκινητικά αλλά συνάμα παρενετικά ήταν και τα λόγια του ταξιάρχου κ. Αλεξιάδη ο οποίος εκτός των άλλων έθεσε εκ νέου τους κανόνες, τις αρχές και τους στόχους του σχηματισμού στον οποίο ανήκει η 388 ΠΑΠ

ΠΗΓΗ: http://www.elapopsi.gr/2017/08/388.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.