Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Σε 1η Στρατιά και ΣΜΥ το νέο Δ.Σ της ΕΑΑΣ ΛάρισαςΣτην έδρα της 1ης Στρατιάς και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες επισκέψεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, μετά τις 20 Αυγούστου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ξεκινήσει μια σειρά από εθιμοτυπικές επισκέψεις, με πρώτη αυτή στο γραφείο του Στρατάρχη Ζερβάκη στην έδρα της 1ης Στρατιάς.Επιθυμία του νέου Προέδρου Αντιστράτηγου ε.α Κωνσταντίνου Βλάχου, είναι η δεύτερη επίσκεψη να πραγματοποιηθεί στο φυτώριο των Υπαξιωματικών που είναι η ΣΜΥ, στην οποία διετέλεσε διμοιρίτης, διευθυντής σπουδών και υποδιοικητής της σχολής.
Η.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.