Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Στη θερινή διαβίωση της ΣΣΕ το kranosgr
Με μεγάλη επιτυχία και πλήρως αναβαθμισμένη διεξάγεται φέτος η Θερινή Εκπαίδευση της Σχολής Ευελπίδων στο Λιτόχωρο Πιερίας. 
Το kranosgr βρέθηκε στην περιοχή ''Καναπίτσα'' της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, όπου παρακολούθησε και κατέγραψε για τους αναγνώστες του, μέρος των δραστηριοτήτων, τόσο της στρατιωτικής καθώς και της αθλητικής  εκπαίδευσης.
Δείτε τις πρώτες φωτό και βίντεο καθώς θα υπάρχουν αναλυτικά ρεπορτάζ από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων των σπουδαστών της σχολής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.