Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Τα καλύτερα φαγητά του Στρατού Ξηράς ever!
Τίποτα δεν πάει χαμένο και δεν πετιέται στην 24η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτοχώρου. Ακόμη και οι παλιοί φούρνοι αρτοποιείου που δεν χρησιμοποιούνται έχουν αξιοποιηθεί και έχουν γίνει λειτουργικοί. Για περισσότερο από δύο μήνες μεταφέρθηκαν και λειτούργησαν ως φούρνοι εκστρατείας στο Στρατόπεδο ''Καναπίτσα'' Λιτοχώρου, όπου πραγματοποίησαν τη θερινή τους διαβίωση οι μαθητές και οι σπουδαστές των παραγωγικών Σχολών του Στρατού Ξηράς και της ΣΑΝ.Τα φαγητά στην κυριολεξία ήταν τέλεια, κάτι που οφείλεται στους μάγειρες της Ταξιαρχίας, που επί δύο μήνες έδωσαν τον καλύτερο γαστρονομικό τους εαυτό, χωρίς να αφήσουν κανέναν παραπονούμενο.Δεν είναι τυχαίο ότι μαθητές και σπουδαστές ανέφεραν ως σλόγκαν για το συσσίτιο πως ήταν το καλύτερο φαγητό του Στρατού Ξηράς ever!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.