Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Ποιμαντικές επισκέψεις του Ιερέα του ΑΤΑ Σχη Αθανάσιου Τσιμενίδη


Ο Ιερέας του ΑΤΑ σχης Αθανάσιος Τσιμενίδης επισκέφτηκε στο πλαίσιο των ποιμαντικών δραστηριοτήτων
το 2 ΚΕΠ, το οποιο και αποτελεί το ανύστακτο {μάτι} της επιτήρησης του  ουρανού μας.

Ο Πατήρ Αθανάσιος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την ιστορία της προεδρικής φρουράς με το ένδοξο παρελθόν που προτυπώνει ένα ένδοξο μέλλον, μέσα από την εξαίρετη ενημέρωση της στρατιωτικού κας Ψυχογιού.

Το Σ.Γ. της προεδρίας της Δημοκρατίας είναι ένα φιλόξενο τμήμα που έγκυρα και έγκαιρα ενημερώνει τον ανώτατο άρχοντα για θέματα που τον αφορούν.
Το NCSE είναι ο σύνδεσμος που ενώνει τα {νευρα} επικοινωνίας Ελλάδας και συμμαχίας.
Ακολούθησε διάλεξη με θέμα το ρόλο της θρησκείας στα γεωπολιτικά τεκταινώμενα της περιοχής .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.