Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Πρώτος έδωσε το παράδειγμα ο Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης

Πρώτος έδωσε το παράδειγμα ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και συμμετείχε σε αγώνα δρόμου στο Λιτόχωρο Πιερίας.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων εξωστρέφειας της ΣΣΕ και σε συνεργασία με το Δήμο Λιτοχώρου η Σχολή διοργάνωσε αγώνα δρόμου 10 χλμ., με τη συμμετοχή αξιωματικών, ευελπίδων και σπουδαστών από τις παραγωγικές σχολές (ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ). Συγκεκριμένα συμμετείχαν 690 δρομείς, με πρώτο τον Υποστράτηγο Λαλούση, ο οποίος δεν άφησε τους μαθητές του ούτε για μια στιγμή τόσο στις στρατιωτικές καθώς και
στις αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία κατά τη φετινή θερινή διαβίωση. 
Ο αγώνας δρόμου είχε αφετηρία τον Καταυλισμό του Πεδίου Ασκήσεων Καναπίτσας και τερματισμό την Πλατεία Λιτοχώρου.
Δείτε φωτό του kranosgr:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.