Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Δεν ξέχασαν το συμμαθητή τους Αντγο Ι. Τζανιδάκη οι απόφοιτοι της ΣΣΕ Τάξεως 84

Δεν ξέχασαν τον φίλο και συμμαθητή τους Αντγο Ιωάννη Τζανιδάκη, εν ενεργεία και απόστρατοι απόφοιτοι της τάξεως ΣΣΕ ' 84, οι οποίοι βρέθηκαν στην τελετή αποκαλυπτηρίων, του μνημείου των τεσσάρων πεσόντων Αξιωματικών. 

Από διάφορα μέρη της Ελλάδος συναντήθηκαν χθες στο Σαραντάπορο Ελλασόνας για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του  Αντγου Τζανιδάκη και να τιμήσουν την μνήμη του καλού φίλου και συμμαθητή τους με τον οποίο τους συνέδεαν πολλά. Ανάμεσα τους και οι εν ενεργεία υποστράτηγοι Χαράλαμπος Λαλούσης, Μιλτιάδης Παπαγιαννούλης και Γρηγόρης Γρηγοριάδης, οι οποίοι παρά τις αυξημένες υπηρεσιακές τους υποχρεώσεις, παρευρέθησαν στην τελετή.

Ο φωτό του kranosgr, με τους συμμαθητές του Αντγου Τζανιδάκη είναι από την παράθεση του καφέ στην πλατεία του Σαραντάπορου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.