Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Εισακούσθηκε η Ε.Σ.ΠΕ.Θ: Ερώτηση στον Υ.ΕΘ.Α από τον τομέα Άμυνας της ΝΔ για το θέμα των Οδοιπορικών Εξόδων

Οι Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης Βουλευτής Β’ Αθηνών και κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης Βουλευτής Ν. Έβρου, συνυπέγραψαν κοινή ερώτηση προς τον Υ.ΕΘ.Α με αντικείμενο: «Αναφορικά με την έκδοση του ΠΔ για τα οδοιπορικά έξοδα των στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ», θέμα το οποίο ανέδειξε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ) με την υπ.’ Αριθμ./16 Ιουνίου 2017 Ανοικτή Επιστολή της, η οποία απεστάλη στις 2 Ομοσπονδίες (Π.Ο.Ε.Σ & Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) που δραστηριοποιούνται παράλληλα στο χώρο της συλλογικής έκφρασης των Στρατιωτικών, με το οποίο ζητούσε την ανάδειξη του θέματος, χωρίς δυστυχώς να αναληφθεί καμία απολύτως πρωτοβουλία.

Αντιθέτως, με μεγάλη μας ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι Βουλευτές του Τομέα Άμυνας της Ν.Δ, οι οποίοι ήταν αποδέκτες της επιστολής, ενεργοποιηθήκαν θέτοντας καίρια ερωτήματα προς τον κ. Υ.ΕΘ.Α σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να δρομολογήσει ή όχι την έκδοση του ΠΔ, που απαιτείται σύμφωνα το άρθρο 15 του Ν.4336/2015.
Η μη έγκαιρη συμμόρφωση της Πολιτείας έχει συσσωρεύσει πολλά προβλήματα στον κλάδο μας, καθότι πολλά στελέχη αναμένουν τη μετάθεση τους, μη γνωρίζοντας μέχρι στιγμής, με πιο τρόπο θα λάβουν τα οδοιπορικά έξοδα.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ ευχαριστεί τους κ. Βουλευτές για το ενδιαφέρον τους και ευελπιστούμε για την επίλυση του εν λόγω θέματος, καθώς επίσης και την ανάληψη περαιτέρω πρωτοβουλιών επί άλλων θεμάτων που ταλανίζουν τα στελέχη των Ε.Δ.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
Πρόεδρος

  
Στέφανος Κουκουράβας
6983531360

-Ο-
Γεν. Γραμματέας
  

Νικόλαος Γκαμπλιάς
6937024917,  *7024917

Δείτε την ερώτηση 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.