Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Δημιουργήθηκε Ενιαία Διεύθυνση Μεταθέσεων στο ΓΕΣ


Ολοκληρώθηκε προχθές (21/07/2017) στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι η απο­κεντρωτική μεταφορά όλων των Δι­ευθύνσεων των Όπλων του Στρατού Ξηράς (Πεζικού, Τεθωρακισμένων, Πυροβολικού, Μηχανικού, Διαβιβάσεων και Αεροπορίας Στρατού) από το κτίριο του ΓΕΣ, που ήταν ως τώρα, στο στρατόπεδο «Παπάγου», στις κατά τό­πους περιοχές όπου εδρεύουν και οι Σχολές του κάθε Όπλου.
Σύμφωνα με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, πρόθεση είναι να λειτουργεί ως ένας ενιαίος «οργανισμός» σε επίπεδο μελετών, υλοποίησής τους, εκπαίδευσης των στελεχών, ασκήσεων κ.λπ., που να ενημερώνονται και να συνεργάζονται μεταξύ τους.

Από τις Διευθύνσεις αφαιρέθηκαν όλα τα θέματα μεταθέσεων προσωπι­κού, καθώς κάθε Διεύθυνση ασχολούνταν αποκλειστικώς με τα δικά της στελέχη, με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλές και διαφορετικές συμπεριφορές αντιμετώπισης επί κοινών θεμάτων μεταθέσεων προσωπικού, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προ­βλήματα, αδικίες και προσφυγές των θιγομένων στα δικαστήρια που τους δικαίωναν.

Τώρα πλέον δημιουργήθηκε στο ΓΕΣ Ενιαία Διεύθυνση Μεταθέσεων, όλων των μονίμων στελεχών, ενώνοντας έτσι τους ως τώρα υπάρχοντες 23 (!) διαφορετικούς φορείς μεταθέσεων του ΓΕΣ.
(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-21/07/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.