Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη του Ποταμιού στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Τομέα Άμυνας του κινήματος στα ναυπηγεία Ελευσίνας με αντικειμενικό σκοπό την παρακολούθηση του προγράμματος κατασκευής των δύο πυραυλακάτων Νο 6 & 7 της συμφωνίας του Φεβρουαρίου του 2016.

Ο Τομέας εκπροσωπήθηκε από τον Πολιτικό Υπεύθυνο Γιώργο Τσιτσιλιάνο και τους εμπειρογνώμονες του Τομέα Ναυπηγό Παναγιώτη Αγερίδη, Υποναύαρχο Γιώργο Σάγο και Υποπτέραρχο Χρυσόστομο Ζάκα.

Η εταιρεία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της Νίκο Ταβουλάρη, τον οικονομικό Διευθυντή Νίκο Ανδριτσάκη, τον Διευθυντή νέων κατασκευών Παναγιώτη Αλούρδα, τον Διευθυντή Ανάπτυξης και προγραμμάτων Γιώργο Κοκκάλα, τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Ηρακλή Κουτούλια και τον γενικό γραμματέα του Σωματείου Αριστοτέλη Κυριαζόπουλο.

Η συνάντηση και η συζήτηση που ακολούθησε έγινε σε θετικό και ρεαλιστικό κλίμα. Συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι που επηρεάζουν την υλοποίηση της συμφωνίας, δεδομένου ότι η Νο6 ΤΠΚ θα έπρεπε συμβατικά να είχε ήδη καθελκυσθεί τον Μάιο. Δόθηκε διαβεβαίωση από πλευράς του Προέδρου του Οικονομικού Διευθυντή της εταιρείας και του Διευθυντή νέων κατασκευών ότι η Νο6 θα καθελκυσθεί εντός 6 μηνών περίπου από σήμερα και ότι το όλο πρόγραμμα θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος περίπου του 2018, χωρίς να ζητηθεί νέα χρηματοδότηση -πέραν των 40εκ. ευρώ που έχουν δοθεί- της εταιρείας από το Δημόσιο.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί η φιλοξενία στο ναυπηγείο 350 περίπου μεταναστών σε άρτιες συνθήκες διαβίωσης, το όλο πρόγραμμα διαχείρισης του οποίου το έχει αναλάβει ο Στρατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.