Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Όταν ο ΕΠ.ΟΠ ιερέας συνάντησε τον παλιό του Διοικητή


Μια έκπληξη περίμενε χθες το νεοπροαχθέντα Συνταγματάρχη Μηχανικού Κ. Κωστόπουλο (τα διακριτικά θα τα φορέσει αύριο Δευτέρα) στο ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα.


Ήταν η στιγμή που μετά από πολύ καιρό συνάντησε τον ιερέα του Πλαταμώνα π. Κ. Κοκκάρα με τον οποίο υπηρέτησαν μαζί στη Θράκη.


Πρώην Επαγγελματίας Οπλίτης του Μηχανικού ο π. Κωνσταντίνος αντάμωσε τον παλιό του Διοικητή από τον 21ο Λόχο Μηχανικού στην Κομοτηνή, στην πανήγυρη του Αγίου Προκοπίου όπου και τους ''συνέλαβε'' ο φακός του kranosgr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.