Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας ο Αντγος ε.α Κων/νος Βλάχος

Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντίνος βλάχος μερυπΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που έφθασαν στο kranosgr νέος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας εκλέγεται ο Αντγος ε.α. Βλάχος Κωνσταντίνος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντιπρόεδρος του Θεσσαλικού παραρτήματος εκλέγεται ο Υπτγος ε.α. Σβερώνης Χρήστος.

Ο Αντιστράτηγος Βλάχος που είχε διατελέσει διοικητής της ΜΕΡΥΠ, επικράτησε των συνυποψηφίων του Ανχη ε.α Σταύρου Γατή και Σχη ε.α Απόστολου Παπαπαρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.