Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Τι συμβαίνει με την ενδικοφανή προσφυγή στελεχών του ΣΞ;


Πολλά παράπονα στελεχών φθάνουν στο kranosgr, σχετικά με τις ενδικοφανείς προσφυγές στο Στρατό Ξηράς.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, παρατηρείται καθυστέρηση σε απαντήσεις, σε όσους έχουν προσφύγει σχετικά με τις φετινές μεταθέσεις. 


Βρισκόμαστε στις 10 Ιουλίου και πολύ λίγοι μετατιθέμενοι έχουν μάθει εάν εγκρίθηκε η  απορρίφθηκε η προσφυγή που έχουν υποβάλει, για να ετοιμάσουν τον προγραμματισμό τους.
Η αγωνία των στελεχών και η αγανάκτηση έχουν χτυπήσει κόκκινο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.