Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Νεκρός νεαρός άνδρας μπροστά στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα. Τι λέει το ΛιμενικόΗ σορός ενός νεαρού άνδρα, περίπου 30 χρονών, αδύνατος, αναστήματος 1,80, άριστης σωματικής διάπλασης, καστανά μαλλιά, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Πλαταμώνα μπροστά από τα ΚΑΑΥ και σε απόσταση 800 μέτρων από την ακτή. Από τον νεκρό έλειπαν τα δόντια της άνω γνάθου. 

Ο 30χρονος φορούσε μόνο μαύρο μαγιό. Η σορός του φυλάσσεται στο νεκροτομείο του Γ.Ν. Κατερίνης. 


Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται παραπάνω ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά να τηλεφωνήσουν στο 2352041366 (Δ' Λ/Τ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ).Η ανακοίνωση του Δ' Λ/Τ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.