Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Γιατί ο ΥΕΘΑ της Αρμενίας παρασημοφόρησε τον Συνταγματάρχη (ΤΘ) Γεώργιο Μαυροειδή (ΦΩΤΟ)


#ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ#


Ο υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Vigen Sargsyan συναντήθηκεσ στις 10 Ιουλίου,  με τους Επιτετραμμένους της Πρεσβείας της Ελλάδας, την κυρία Αγγελική Παπαθανάση και το Συνταγματάρχη Γεώργιο Μαυροειδή, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αποστολής του τελευταίου.
    

Ο Ακόλουθος Άμυνας Συνταγματάρχης (ΤΘ) Γεώργιος Μαυροειδής τιμήθηκε για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Αρμενό-Ελληνικής στρατιωτικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί και δέχθηκε ευχές του υπουργού Άμυνας της Αρμενίας Vigen Sargsyan για επιτυχία στις περαιτέρω δραστηριότητές του.

Ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Γεώργιος Μαυροειδής , εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αποτελεσματική εργασία των Αρμενίων συναδέλφων του και δήλωσε ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν και το πρόγραμμα θα συνεχιστούν,καθώς η Ελληνικό-Αρμενική συνεργασία στον τομέα της άμυνας εκτιμάται ιδιαίτερα από την ελληνική πλευρά, η οποία κάνει συνεχείς προσπάθειες για την ενίσχυσή της.

Με απόφαση του ΥΕΘΑ Αρμενίας, ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) Γεώργιος Μαυροειδής παρασημοφορήθηκε με το μετάλλιο της "Στρατιωτικής Συνεργασίας".

StratiotikosGR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.