Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Νέο Δ.Σ της ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας

   Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας δημιουργήθηκε το 2013, μετά από απόφαση της Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, η οποία είχε αναγνωρίσει το δικαίωμα των Στρατιωτικών να συνιστούν και να συμμετέχουν σε σωματεία. Έκτοτε λειτουργεί Νόμιμα έχοντας ως μέλη ε.ε. Στρατιωτικούς που υπηρετούν στα όρια της Περιφέρειας της. Μάλιστα, άμεσα έχει συμμορφωθεί με τον πρόσφατο 4407/2016 και έχει εναρμονίσει το καταστατικό της.

   Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, δεν έχει σταματήσει λεπτό το έργο της, είτε αυτό αφορά την αμέριστη στήριξη των συναδέλφων μας είτε προσφέροντας κοινωνικό έργο. Αυτή η κρίσιμη χρονικά στιγμή για την πατρίδα μας, τους Στρατιωτικούς αλλά και γενικότερα τη συλλογική έκφραση των Στρατιωτικών, βρίσκει την Ε.Σ.ΠΕ.Κ. Μακεδονίας πιο δυνατή και πιο ενωμένη παρά ποτέ. Έτοιμη για νέους δυναμικούς αγώνες.

   Μετά την παραίτηση δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, τους οποίους ευχαριστούμε για το έργο τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία τους, ακολουθώντας όσα ορίζονται από το καταστατικό της Ένωσης, σας ανακοινώνουμε τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ. Μακεδονίας.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπυρίδων Τζιαφέρης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Χασεκίδης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτριος Καμπουρίδης
ΑΝ. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτριος Καναβούρης
ΤΑΜΙΑΣ: Ιωάννης Λαζαρίδης
ΜΕΛΗ: Μαρία Σωτηρίου, Φώτης Γεωργιάδης, Ουγγρίνης Εμμανουήλ, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου 

       
               Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας


         Σπυρίδων Τζιαφέρης                                                 Δημήτριος Καμπουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.