Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

''Και με ζέστη και με κρύο μάχιμο γραφείο τύπου''Μπορεί ο τίτλος να μην κάνει ακριβώς ομοιοκαταληξία, ταιριάζει όμως ''γάντι'' στην περίπτωση του Συνταγματάρχη Νίκου Φανιού και των συνεργατών του στο γραφείο τύπου του ΓΕΣ.Εν μέσω θέρους και ενώ σχεδόν οι πάντες βρίσκονται σε διακοπές, το γραφείο τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού συνεχίζει να δίνει δυναμικά τον αγώνα στη μάχη της ενημέρωσης. Από βίντεο με την κοινωνική προσφορά του Στρατού Ξηράς μέχρι και ειδήσεις ''χακί'' θρησκευτικού περιεχομένου βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του ΓΕΣ.


Μάλιστα στη σελίδα του εκπροσώπου τύπου στο facebook, προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω και άρχισαν να λειτουργούν διακλαδικά πλέον, προβάλλοντας και ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τα άλλα επιτελεία όπως ο 
Αποδεξαμενισμός - Μεθόρμιση ΘΚ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» από το ΓΕΝ!Η φωτό αρχείου με τα στελέχη του γραφείου τύπου του ΓΕΣ εν ώρα εργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο. 

Η.ΠΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.