Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Ορκωμοσία Κύπριου Ανθυπολοχαγού στη ΣΣΑΣΤην Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη ΣΣΑΣ η ορκωμοσία του Ανθυπολοχαγού (ΝΟΜ) Ανδρέα Πιπερίδη, από την Κύπρο, ο οποίος περάτωσε επιτυχώς τις σπουδές του στη ΣΣΑΣ, παρουσία του Διοικητή, αντιπροσωπείας Αξιωματικών της Σχολής και της οικογένειάς του.
Υπενθυμίζεται ότι ο νέος Κύπριος Ανθυπολοχαγός βραβεύτηκε πρόσφατα ως Μαθητής της Σχολής, συμμετέχοντας στο διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης «The EUROPA Μoot Court Competition» με την ομάδα του ΑΠΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.