Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Επισκέψεις Διοικητή ΑΣΔΥΣ στην Περιοχή Ευθύνης της ΜΕΡΥΠ


Την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, πραγματοποίησε επισκέψεις στην Περιοχή Ευθύνης της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ).
Επισκέφθηκε το Στρατηγείο του Σχηματισμού, τις 387 και 680 Προκεχωρημένες Αποθήκες Πυρομαχικών (387 -  680 ΠΑΠ) και την 3η Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων (3η ΔΑΚΑ), όπου  ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες και περιηγήθηκε τις εγκαταστάσεις τους.


Διαπιστώθηκε ότι το προσωπικό γνωρίζει άριστα την αποστολή του,  έχει εξαίρετο ηθικό και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.