Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Σε Καμμένο και Βίτσα οι ενδικοφανείς προσφυγές των στελεχώνΣτο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αναπληρωτή Υπουργού Δημήτρη Βίτσα βρίσκονται οι ενδικοφανείς προσφυγές των στελεχών που έχουν κατατεθεί μετά την κοινοποίηση των μεταθέσεων όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.
Αυτό προκύπτει από ρεπορτάζ του kranosgr, μετά από καταγγελίες στελεχών, για μεγάλη καθυστέρηση στις απαντήσεις των προσφυγών στα στελέχη τα οποία αν και βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του Ιουλίου δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για την πορεία την προσφυγής τους, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να προχωρήσουν στον απαραίτητο οικογενειακό προγραμματισμό. 


Η εξέταση των προσφυγών αναλόγως του βαθμού από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αναπληρωτή εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια επί υπουργίας Πάνου Καμμένου, ο οποίος είχε δώσει εντολή να εξετάζονται ενδελεχώς οι περιπτώσεις προσφυγών, οι οποίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να  απαντηθούν.


Όλες οι προσφυγές θα απαντηθούν με βάση τη μοριοδότηση και το τι προβλέπει η σχετική νομοθεσία και έτσι πρέπει. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και περιπτώσεις στελεχών που να θεωρούνται από τους διοικητές τους ως ικανά και αναντικατάστατα και ότι δεν πρέπει να μετακινηθούν δίδοντάς τους παράταση, όμως η μοριοδότηση είναι πάνω από όλα και αυτή πρέπει να ισχύσει. 
Η.Π


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.