Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Οι Ελληνίδες Μπέιγουοτς του Στρατού ΞηράςΤου Ηλία Προύφα
Τα κόκκινα μαγιό που φορούν και τα σωσίβια που κρατούν στα χέρια τους, τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Πρόκειται για τις ΕΠ.ΟΠ ναυαγοσώστριες του Στρατού Ξηράς, Λοχία (ΠΖ) Αρβανίτη Κωνσταντίνα και Λοχία (ΠΒ) Κορτέση  Άννα, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στις παιδικές κατασκηνώσεις του ΣΞ στις Κεχριές Κορίνθου.Αποσπασμένες για την περίοδο του καλοκαιριού δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό ως ομαδάρχισσες - ναυαγοσώστριες, προστατεύοντας τα παιδιά των στελεχών που παραθερίζουν στην κατασκήνωση. 
Η προσφορά τους όμως δεν μένει μόνο εκεί. Το Σάββατο 22 Ιουλίου και ενώ οι δύο ναυαγοσώστριες γύρω στις 9 το πρωί μετέβησαν στην παραλία Κεχριών για να κάνουν τις ανάλογες προετοιμασίες ώστε να προσέλθουν οι μικροί λουόμενοι, έπεσε άμεσα στην αντίληψη τους μια υπέρβαρη ηλικιωμένη κυρία η οποία προσπαθούσε με δυσκολία να βγει στην ακτή με την βοήθεια του ηλικιωμένου συζύγου της ο οποίος είχε είδη κουραστεί από την προσπάθεια. Τα δύο στελέχη έτρεξαν άμεσα και βοήθησαν την γυναίκα να βγει από το νερό ενώ η ίδια και ο σύζυγος της ευχαρίστησαν τις δύο κοπέλες.Ναυαγοσώστριες του Στρατού Ξηράς εν δράσει που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνους της πασίγνωστης αμερικανικής σειράς ''Μπέιγουοτς''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.