Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Δήλωση Αθ. Δαβάκη για το επίδομα παραμεθορίου
Ο βουλευτής Λακωνίας και π. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Θανάσης Δαβάκης, με αφορμή την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου στην Ερώτηση του σχετικά με το «επίδομα παραμεθορίου» του άρθρου 127 περίπτωση Ε΄ του Ν.4472/2017, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Επιτέλους, ο κ. Καμμένος αποκαλύπτει ότι ουδεμία αρμοδιότητα έχει για τη μισθολογική πολιτική έναντι των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, η οποία ανήκει εξ’ ολοκλήρου στο Υπουργείο Οικονομικών και εξειδικεύεται από αυτό με ειδικούς μισθολογικούς νόμους.
Ειδικώς, για το «επίδομα παραμεθορίου» όπως ο ίδιος ο κ. ΥΕΘΑ το χαρακτήριζε, στο παρελθόν, συμπεραίνεται ότι αυτό καθορίσθηκε με κριτήριο το δημοσιονομικό του κόστος και όχι με γεωγραφικά και υπηρεσιακά κριτήρια που θα έπρεπε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να καθορίσει.
Συνεπώς, οι κατά καιρούς σχετικές δηλώσεις και το δήθεν ενδιαφέρον του κ. Καμμένου για τα μισθολογικά θέματα των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοροϊδία και εμπαιγμός με καθαρά επικοινωνιακό και ψηφοθηρικό στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.