Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη «αστραπή» του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή στα Τρίκαλα

Ταχεία επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στα Τρίκαλα, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο Αρχηγός ήρθε με στρατιωτικό ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Τρικάλων και αμέσως μετά επισκέφθηκε τη ΣΜΥ, όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Τσιπίδης.Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις Καρυές Τρικάλων, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο και Κοσμήτορα της Σχολής ΣΕΦΑΑ καθηγητή κ. Γιάννη Κουτεντάκη.Ακολουθεί το κείμενο της Σχολής:
Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού επισκέφτηκε την ΣΕΦΑΑ
Σήμερα Τρίτη 25-7-2017 επισκέφτηκε την Σχολή μας ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Στεφανής Αλκιβιάδης μετά από πρόσκληση του Κοσμήτορα Καθηγητή Κουτεντάκης Ιωάννη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η περαιτέρω συνεργασία της Σχολής μας με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε θέματα εκπαίδευσης που αφορούν στην φυσική κατάσταση και στην ποιότητα ζωής ένστολων στελεχών. Ο Αρχηγός εντυπωσιάστηκε από τις κτηριακές και εργαστηριακές εγκαταστάσεις της Σχολής μας και ιδιαίτερα από την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου επιστημονικού έργου. Αποχωρώντας από την Σχολή, ο Αντιστράτηγος Στεφανής Αλκιβιάδης  κάλεσε τον Κοσμήτορα και τον Καθηγητή Αντώνη Χατζηγεωργιάδη για μία παρουσίαση του έργου της Σχολής που θα γίνει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.