Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ προς τον Επίτιμο Πρόεδρο Λγο (Ο) ε.α κ. Ηλία Νατσιούλα

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας, για την τοποθέτηση του επίτιμου Προέδρου και οικονομικού Συμβούλου της Ε.Σ.ΠΕ.Θ Λγου (Ο) ε.α. κ. Ηλία Νατσιούλα, ως μέλος του νέου Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας.

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η επιλογή σου και επισημαίνουμε ότι στις δύσκολες αυτές ημέρες, όπου όλοι μας ζούμε, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, εσύ προσωπικά μαζί με τη νέα Διοίκηση της ΕΑΑΣ Λάρισας, ευελπιστούμε  -επιβεβαιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τη δυναμική σου παρουσία καθώς και την ανεκτίμητη προσφορά σου-  να δοθούν οι λύσεις, σε αυτό που γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας, στον πυλώνα της οικονομίας.

Πρόκειται για μια θετικότατη εξέλιξη, η οποία αναγνωρίζει κι επιδοκιμάζει την πολύχρονη αγωνιστική σου προσφορά, καθώς επίσης τις ικανότητες – γνώσεις σου στα οικονομικά θέματα, ενώ ταυτόχρονα, τιμά στο πρόσωπό σου όλη την Ε.Σ.ΠΕ.Θ.
Είμαστε βέβαιοι, ότι με το κύρος που διαθέτεις θα εκπληρώσεις τα καθήκοντα σου στο έπακρο από τη θέση αυτή. Ευελπιστούμε ότι, η αγαστή συνεργασία  μας, θα συνεχιστεί και από τη νέα σου θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.