Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης: ''Κλίνω ευλαβικά το γόνυ στη θυσία των τεσσάρων αξιωματικών''


''Η θυσία του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή δεν πάει χαμένη. Ο λόγος είναι ότι μας παραδειγματίζει για την αξία που έχει το καθημερινό έργο του προσωπικού μας και μας εξασφαλίζει ότι η πατρίδα μπορεί να στηρίζεται πάνω μας'' τόνισε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης στον συγκινητικό του  χαιρετισμό του κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων στο Σαραντάπορο.

''Δίπλα στις οικογένειες πενθεί και η μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων. Προσωπικά θα είμαι δίπλα  τους σε ότι χρειαστούν'' τόνισε ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος μετά τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, παρέδωσε στις οικογένειες το μετάλλιο εξόχου πράξεως.
''Κλίνω ευλαβικά το γόνυ στη θυσία και των τεσσάρων αξιωματικών, ευχόμενος ο Παντοδύναμος να αναγνωρίσει την αξία ψυχής τους. Αθάνατοι''. ανέφερε στο τέλος της σύντομης ομιλίας του, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους.
Δείτε το βίντεο του kranosgr:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.